Ølsmaking med Eiker Ølfabrikk

08

Feb

Jonas tar turen innom med 5 forskjellige øl og en mjød, brygget hos Eiker ølfabrikk i Mjøndalen.

Kveldens meny blir ca som følger:

Blond 4,7 %
Saison 7,1 %
Pale Ale 5,5 %
Mjød 7 %
Melkestout 5,5
Pineapple Habanero Saison 7 %

Det er lov å spørre om ting underveis, og bryggeren selv forteller om hvert brygg for hver runde. 

Kort om Eiker Ølfabrikk:

Eiker Ølfabrikk er et økologisk bryggeri som holder til i en gammel cellulosefabrikk i Mjøndalen. Vi leverer øl på fat og flasker til serveringssteder, butikker og Vinmonopolet.

Det startet med at Jonas begynte å brygge øl på hobbybasis ved siden av jobben som lærer. Etter seks år med mye prøving og litt feiling fikk han med seg resten av familien og startet Eiker Ølfabrikk våren 2014. Bryggeriet sto klart i desember samme år og i januar 2015 satte vi det første brygget.

Foruten å lage godt øl vil vi gjøre en innsats for miljøet. Derfor er alle våre øl økologiske og vi gjør så godt vi kan for å drive så miljøvennlig som mulig gjennom hele virksomheten.


Salg avsluttet