Dalanemesterskap for ølbryggere 2015

25

Apr

Vi har gleden av å invitere til et uhøytidelig Dalanemesterskap for ølbryggere. Dersom du sitter inne med en vinneroppskrift, eller bare har lyst å bli med å smake på hjemmebrygget øl er du hjertelig velkommen.

Som publikummer har du anledning til å stemme fram ditt favorittøl og vurdere en verdig vinner av «Beste etikett». Det blir anledning til å snakke med bryggerne og smake på inntil 20 forskjellige hjemmebrygg.

Det legges opp til en uformell samling hvor tips og erfaringer kan utveksles, og inspirasjon kan hentes for de som selv tenker å starte med ølbrygging.

Det er anledning til å delta i to konkurranser: Dalanes beste hjemmebrygg og beste etikett. Konkurransen arrangeres som "publikumsfavoritt" hvor publikum etter grundig smaking og vurdering av helhetsinntrykk avgir stemme til sin favoritt.

Det blir flotte premier og naturligvis mye heder og ære til vinnerne. Vi satser på å starte arrangementet tidlig nok og avslutte i kjent Mungåt-stil før midnatt.

Til tross for at dette er et Dalanemesterskap er det ikke et absolutt krav at deltakere eller publikum er bosatt innenfor regionens geografiske grenser.


For deltakere:
Det anbefales å stille med 8-10 liter hjemmebrygget øl til konkurransen enten på flasker eller fat. Konkurransen er av åpen klasse og det er ingen krav til valg av bryggemetode eller øltype. Vi har satt et tak på maksimalt 80 publikummere, og hver smaksprøve bør være omtrent 1 dl.

Tidsfrist for påmelding er satt til 25.februar. Navn og type øl sendes til post@mungåt.no.


For publikum:
Dette blir et lukket arrangement, og billetter billetter må sikres i forkant for å delta som smaker og dommer.

Billettene legge ut for salg onsdag 25 mars, klokken 18:00

Salg avsluttet