Frøkedal & Familien

15

Apr

Fredag 15. april, kl 20:00, blir det gjenhør med Frøkedal og Familien på Mungåt. De gjorde en fantastisk konsert under Visefestivalen tidligere i år og vi gleder oss stort over at det snart kommer både album og da også nytt besøk på Mungåt Ølbar.

Anne Lise Frøkedal kjent fra I Was A King, Harrys Gym og en lang rekke andre sideprosjekter, startet nylig en solo-karriere med et knippe singler og en firespors EP-. Musikken er på mange måter et motstykke til hennes tidligere prosjekter og kan beskrives som «folk-kledd» pop-musikk og elektronika med et nedstrippet lydbilde. For Frøkedal handler det nå om å formidle den enkle kjernen i musikken og på den måten forhåpentligvis treffe en (kanskje for tiden glemt) nerve hos lytteren.

Frøkedal slipper solodebuten «Hold On Dreamer» 26. februar.

På det kommende albumet «Hold On Dreamer» har Frøkedal samlet kreftene fra tidligere bandmedlem Erlend Ringseth, folkemusiker Olav Christer Rossebø (Bergen Mandolinband), koreograf og musiker Ingeleiv Berstad og Thea Glenton Raknes (Thea & The Wild) – som sammen går under det beskrivende navnet Familien. Albumet inneholder en rød tråd om forandring i menneskers liv, enten på godt eller vondt, som for det meste er basert på ekte historier om ekte mennesker, hvor noen er basert på Anne Lise sitt eget liv.

«Hold On Dreamer» inneholder både ferske låter samt låter som aldri passet helt inn i tidligere prosjekter, og som derfor har ligget i skuffen til nå. Med hennes nye band og sound passer derimot disse låtene perfekt, og resulterer i finfin musikk med et atmosfærisk lydbilde, hvor Anne Lises vokal nærmest «vektløst» (eller flytende om du vil) drar deg inn i hennes særegne musikalske verden.


Salg avsluttet