Gull og tøys

27

May

Gull og tøys - en cabaret på Mungåt Ølbar 27. og 28. mai!

Trude Killi, Ingvar Hovland og Steen-Vidar Larsen inviterer til morsomme monologer og sketsjer - og nye viser og vers. Med andre ord: «Gull og tøys».


Trude Killi har vært involvert i revyer, teater og andre forestillinger gjennom en årrekke. Sammen med Steen-Vidar Larsen og Ingvar Hovland har hun hatt flere festivalrevyer med fulle hus for Egersund Visefestival.


Steen-Vidar Larsen fra Slemmestad er profesjonell visesanger, musiker og humorist - blant annet kjent for sine årlige sommershow med Jackie Haugen i Kragerø. Han og Ingvar Hovland har hatt flere forestillinger i lag under vignetten «Gull og tøys» - både i Egersund og på Slemmestad. Han har også turnert med Øystein Sunde.


Hovland er ikke minst kjent for sine sangtekster for Vamp, Rita Eriksen, Vidar Johnsen, elle melle, Trond Granlund, Lars Martin Myhre, Eigil Berg m.fl. I vår har han sammen med Killi og Larsen vært opptatt av å lage en ny «Gull og tøys»-forestilling.


Trioen opptrådte sist i lag to kvelder på Sogndalstrand Kulturhotell før jul. Og nå inviterer de altså til cabaret på Mungåt.

Salg avsluttet