Konsert: Lady Hardanger

03

Mar

Lørdag 3. mars Spiller Lady hardanger på Mungåt. 

Dørene åpner 18:00, konserten starter ca 20:00.


"Lady Hardanger er i utgangspunktet et bandnavn fra himmelen, og sånn høres de jammen ut også.” Terningkast 5, Dagsavisen. ”Praktfulle folkesanger med alternativ vri.” Terningkast 5, Rogaland Avis ”..en usedvanlig enkel og renskåret plate” Terninkast 5, Stavanger Aftenblad.

Lady Hardanger reiste fra Vestlandet, ramla i gumbogryta i Louisiana og fant vakre popviser i undergrunnen i Berlin. Slik endte de opp med å spille ei frisinna blanding av cajunmusikk, old time, calypso, pop og norsk tradisjonsmusikk. Lady Hardangers debutalbum, ”Young Blood”, ble tatt varmt imot av kritikerne. I februar 2018 slipper de sitt andre album med tittelen "Lost Country". Lost Country kan også gi et godt bilde på Lady Hardangers musikalske verden. De fleste låtene er signert bandet selv og musikken fremføres nært og nedstrippet. Albumet er i hovedsak spilt inn rundt én mikrofon.

I mars slippes bandets andre album "Lost Country" på Kinkverk, og dette feires selvsagt med konsert og moro på Mungåt. En liten forsmak på sommer, sol og visefestival tenker jeg vi sier.

Salg avsluttet