Standup: Roar Brekke

20

Aug

Roar Brekke og ”ALL VERDENS TID” på turnè 2016 

Roar Brekke debuterte med «Hardingar danse`ikkje disco» allerede i 2002. Siden da har han opptrådt på utallige kulturhus, puber og scener over hele Norge, og opparbeidet seg et solid rennome.  som en fysisk, energisk komiker. Dette siste showet imponerte også Nrk-juryen såpass at han ble nominert til Komiprisen 2016.

Strålende kritikk Det er over 18 år siden Odda-karen debuterte på en standupscene. Siden 2002 har det vært heltidsjobb, med egne forestillinger, standupklubber og firmaoppdrag. Flere show har det blitt: ”Ungkar & Sprellemann” og ”Kroppsøving” turnerte over det meste av vestlandet, med gode kritikker. ”Kroppsøving” gikk også to uker på Latter i Oslo. Dette nye showet ”All verdens tid” hadde premiere i Bergen 28.august 2015, og fikk strålende respons både fra publikum og pressen. -Roars beste show i karrieren, var den gjengse responsen fra salen. Og terningkast fem og en strøm av superlativer var dommen fra pressen. Med flere ekstraforestillinger ble det tilsammen 14 show i Bergen. Turnelista blir også stadig lenger og har passert 30 steder, inkludert Trondheim og Oslo.  

Populær revyartist Brekke treffer et allsidig publikum med sin humor. Har et variert utrykk og bruker lydskisser og mye fysikk og mimikk på scenen. Det har gjort ham til en populær gjesteartist på revyer, både i Stryn, Sandnes, Husnes, Fitjar og hjembygda Odda. Han byr på mye fysisk humor i dette showet også:  Her er han både flue, tv-reporter, Trim for eldre-deltaker og  discodanser! Han er også kjent for å involvere publikum i forestillingen. Han er en mester i å lokke frem spontane latterbrøl i dialog med salen. Treffer flere generasjoner   -Det er begrepet tid som er den røde tråden gjennom showet, og der er det jo mye å ta av:  Kan du egentlig klage over tidsklemma hvis du har bondegård på Facebook?  Hvorfor tatoverer folk eldgamle kinesiske tegn på ryggen? Hva betyr egentlig ”fortere enn svint”?   I showet sammenligner han med hvordan ting var før. Derfor blir det gjenkjennende latterbrøl fra godt voksne også. Både tallskivetelefoner, sommerferier i folkevognboble og ”Trim for eldre” blir dratt frem fra glemselen. Det gjør at dette showet klarer noe få show er forunt i dag – å få flere generasjoner til å le sammen.  


Salg avsluttet